REEDS
100%
VERKOCHT

Alkmaar Prachtstad

Alkmaar is een stad met grachten, terrassen en hofjes. Je vindt er meer dan 400 monumenten en per voet ontdek je waarom Alkmaar Prachtstad wordt genoemd. Maak een wandelroute met of zonder gids door de oude binnenstad. Met zijn vele grachten is Alkmaar ook vanaf het water te bewonderen, geniet van al dit moois vanuit een rondvaartboot of huur een boot. Winkelen in Alkmaar? Ontdek de leuke winkels van groot tot klein en laat je verrassen door winkels die niet overal tegenkomt.

Ik hou van Hoorn

De rijke geschiedenis van Hoorn is soms letterlijk van de gevels af te lezen. Ontstaan in 1300 werd Hoorn in de 17de eeuw een belangrijke VOC-stad. In totaal staan er in Hoorn maar liefst 350 monumenten. Een stadswandeling brengt u terug in vroegere tijden. Hoorn beschikt over een grote varieteit aan winkels. Van de grote bekende winkelketens tot kleine bijzondere boetiekjes. Geniet tijdens het winkelen van de vele lunchrooms, koffiehuizen en gezellige eetcafés en restaurants.

Purmerend marktstad

Purmerend is een stad met een rijk verleden. Daardoor is het vandaag de dag een feestje om deze stad te verkennen. Geniet van de gezellige straatjes en mooie pleinen waar de handel van destijds plaatsgemaakt heeft voor uniek winkelaanbod en een gevarieerd aanbod van lunchrooms en restaurants. Maak een stadswandeling met of zonder gids langs de mooiste plekjes in Purmerend.

Top